Nem várt gesztus a 34-es buszon – vannak még kedves emberek

Megosztás

Miskolcon is felütötte a fejét a más városokban már jelenlévő szokás, az anonim ajándékozás. lyenkor hűtőmágneseket, kitűzőket vagy egyéb mütyüröket hagynak emberek a város különböző pontjain. Ezekhez az ajándékokhoz, rendszerint kedves, jókívánságokkal teli üzenetek is tartoznak, amik a pozitivitást hirdetik.

Az Új Miskolcon láttam nevű Facebook csoportban, ezt a gesztust köszönte meg az egyik felhasználó a bejegyzésében. A virág alakú mütyürkét a 34-es járat egyik ülésén találta, egy kis nejlonzacskóban, mellette ezzel a kézzel írt üzenettel:
„Megtaláltál! Vigyél haza! Én egy elhagyott virág vagyok, szeretném szebbé tenni a napod! Bízz magadban!  #elhagyottmütyürkék #elhagyottszívecskék”
A kézírásból arra lehet következtetni, hogy a rejtélyes ajándékozó egy hölgy lehet.

A kommentszekcióban egyöntetűen, nagyon kedvesnek találták ezt a gesztust. Az egyik hozzászóló arról számolt be, hogy nem sokkal a férje halála után tette szebbé a napját egy ilyen ajándék. Kis idő elteltével azért, hogy másnak is hasonló élményben legyen része, ő is otthagyta egy buszülésen a talált mütyürkét, és amíg a járművön volt, azt is látta, hogy ki találta meg. Ez a kommentelő, arra a következtetésre jutott, hogy a kézírás alapján ugyanaz az ember hagyhatta ezt a virágot is, mint azt, amit ő talált.

Amikor Miskolcon utazunk, járjunk nyitott szemmel, mert bármikor találhatunk ilyen apróságokat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek